Zakelijk – en contractvervoer

Bent u als zakenmens ook ervan overtuigd dat tijd kostbaar is? De ene na de andere afspraak, van kantoor naar de beurs, van luchthaven naar het hotel of een keer gezellig een bedrijfsuitje? Cito Taxi biedt u rust in alle hectiek.Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief, hoogstaand en onderscheidend vervoer.

Cito Taxi verzorgt zakelijk vervoer in Almere en Amersfoort en omgeving. Van en naar kantoor, hotel, luchthaven en andere zakelijke bestemmingen voeren wij voor u uit. U kunt van zowel online als telefonisch bij ons reserveren, maar ook als u plotseling ergens heen moet is Cito Taxi de uitkomst voor uw vervoer. Het is ook mogelijk om concrete afspraken te maken om een passende vervoersoplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk te bieden. Hiermee kunnen dagelijks, wekelijks of zelfs maandelijks voorkomende reizen voor u of uw zakenmensen vastgelegd worden tegen scherpe tarieven.

Dit geldt overigens óók voor hotels, bed & breakfasts, reisbureaus en alle andere organisaties en tussenpartijen die vervoer voor hun klanten en/of gasten geregeld willen hebben.

Onze gediplomeerde chauffeurs verstaan hun vak en zijn:

  • Representatief

  • Discreet

  • Betrouwbaar

  • Flexibel

  • Meertalig

  • Service-georiënteerd

Ons wagenpark is voorzien van luxueuze Mercedes Benz E-Klasses en Mercedes Vito’s voor 8 personen. Luxueuze interieurs, comfortabele stoelen met veel beenruimte en alle mogelijke multimedia. Daarnaast bieden wij gratis Wifi hotspots en waterflesjes aan.

Bent u op zoek naar een vervoerder die verstaat wat zaken doen is? Wacht dan geen moment en laat Cito Taxi uw zaken bevorderen. Neem gerust contact op voor een kennismaking. U bent van harte welkom op ons kantoor en natuurlijk zijn wij ook bereid om bij u langs te komen.

online reserveren

Wilt u direct uw rit reserveren?