STA Balie Service

Heeft u ook altijd last van de zoektocht naar de taxichauffeur bij aankomst op Schiphol Airport? Cito Taxi biedt u de mogelijkheid om uw rit te boeken met STA Balie Service. STA Balie staat voor Schiphol Transfer Assistance.

De STA Balie is een wachtruimte die zich beneden bevindt in aankomsthal 4. Als u uw taxi boekt bij ons vanaf Schiphol, krijgt u de mogelijkheid om de extra service van de STA Balie bij te boeken.

Hoe werkt de STA Balie?

Wij melden uw vluchtgegevens aan bij het Schiphol Informatie Systeem. De medewerkers van de STA Balie verwachten u en zullen u aanmelden bij uw komst. Vervolgens zal binnen enkele minuten uw chauffeur de A-baan oprijden en u precies voor de deur van de STA Balie ophalen.

  1. Wij melden uw vluchtgegevens aan bij het Schiphol Informatie Systeem.
  2. U meld zich bij uw aankomst z.s.m. bij de STA Balie.
  3. De Cito Taxi chauffeur ziet in het Schiphol Informatie systeem dat u zich heeft gemeld bij de STA Balie en zal dan vervolgens de A-baan op rijden en u precies voor de deur van de STA Balie oppikken.

Hoe boek ik deze service?

Zodra u uw Luchthaven Taxi bij ons online reserveert, kunt u de STA Balie Service toevoegen door het te aanvinken. Hierop volgt uw boekingsbevestiging per e-mail.

Reserveert u telefonisch of via e-mail? Geef u dan alstublieft expliciet aan dat u met de STA Balie Service wilt boeken. Wederom krijgt u hiervan een boekingsbevestiging per e-mail.

STA-Balie op Schiphol

De STA Balie (links onderaan).

online reserveren

Reserveer direct de STA Balie Serivce!